etri.renzi.de Wedstrijd verslag Volleybal Meisjes A 1 Meppel AZ » Volleybal Vereniging Meppel AZ

Wedstrijd verslag Volleybal Meisjes A 1 Meppel AZ

Wedstrijd verslag Volleybal Meisjes A 1 Meppel AZ

Wedstrijdverslag van zaterdag 9 januari:

Zaterdag 9 januari hadden we een wedstrijd in eigen huis tegen S.V.I. MA 1. Dit was voor ons geen onbekende tegenstander omdat we hier één maal eerder tegen hadden gespeeld. Dit werd toen bekroond met een 4-0 zege. Maar natuurlijk mochten we ze deze keer niet onderschatten want daar zouden we nog wel eens de wedstrijd op kunnen verliezen.

De eerste set speelden Annemart, Thirza, Gezine, Naomi, Vivian en Melanie. De set begon gelijk al met een grote voorsprong door de servicedruk van Gezine. Dit resulteerde in enthousiasme, waardoor we positief bleven spelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een set zege van 25-13.

Na de eerste set te hebben gewonnen was het de beurt aan Annemart, Thirza, Mayke, Naomi, Vivian en Manon om de set binnen te slepen. De set begon gelijk met een kleine voorsprong. Dit kwam door de passes die goed bij het net uitkwamen en werden opgezet zodat deze goed geslagen konden worden of juist tactisch werden gebruikt. Hierdoor werd de set gewonnen met 25-12.

De 3e set gingen Vivian en Thirza er uit en speelden Annemart, Manon, Melanie, Gezine, Naomi en Mayke. Na de 2 gewonnen sets begon deze set heel erg gelijk op maar gaven zeker niet op. Uiteindelijk toch weer een gewonnen set met een eindstand van 25-14.

De aller laatste set met Manon en Naomi aan de kant en aan de beurt waren Annemart, Thirza, Melanie, Vivian, Gezine en Mayke. Het was al beslist dat we hadden gewonnen maar die laatste punt was natuurlijk ook nog heel belangrijk. Uit eindelijk hebben we deze set ook gewonnen door een goede opslag druk wat zeker belangrijk was deze wedstrijd en waar we de punten goed mee konden halen. De set werd gewonnen door een eindstand van 25-9.

Wij willen het publiek bedanken voor het aanmoedigen en graag weer te zien bij onze volgende thuis wedstrijd op 21 januari om 15:00 uur tegen Wythmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.