We gaan op de Foto voor Sportplaatjes actie

We gaan op de foto!

Altijd al gedroomd om je eigen gezicht op een voetbal/sportplaatje te zien en anderen te zien vechten om jouw plaatje te krijgen voor het album? Binnenkort gaat het werkelijkheid worden want supermarkt Jumbo Het Vledder en WC Koedijkslanden en verschillende sportverenigingen in Meppel gaan samen een sportplaatjesactie opzetten.
Het is de bedoeling dat er een uniek verzamelalbum wordt gemaakt met veel info over onze vereniging en alle andere verenigingen uit Meppel. Ieder vereniging krijgt een eigen gedeelte in het album.
Van pupil tot een speler uit het eerste en een ieder die daar tussen zit. Iedereen gaan op de foto. Zo ontstaat er een collectorsitem waar de gehele vereniging in wordt opgenomen. Uiteraard geld dit ook voor de samenwerkende teams met NVC Nijeveen.

De planning is dat de foto dag gaat plaats vinden op zaterdag 2 én 16 november a.s. Er komen zowel teamfoto’s als individuele foto’s. Jullie begrijpen dat dit een logistieke operatie is waarvoor we allemaal jullie medewerking voor vragen.

Plan dus niets op zaterdag 2 en 16 november totdat je weet wanneer je op de foto gaat. In de komende weken zal bekend worden wanneer jouw team aan de beurt is om op de foto te gaan.

Hou je mailbox en de app in de gaten. Daarin zal de komende weken nog meer informatie volgen over deze super leuke actie.

De spaarboeken en plaatjes liggen vanaf half januari 2020 in de winkel!

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”61″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”disabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” scrollduration=”1000″ pauseduration=”9000″ buttonsbordercolor=”#DCDCDC” buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”lightgray” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC” ]