Voorlopige teamindeling seizoen 2020 / 2021

Voorlopige teamindeling seizoen 2020 / 2021

Beste volleyballers,

De voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020-2021 is beschikbaar. Deze indeling hebben wij gemaakt op basis van jullie plannen voor het komende seizoen. Met name bij de jeugd hebben spelers aangegeven, dat hun plannen voor komende seizoen nog onzeker zijn. De verwachting is dat hier nog enkele spelers zullen afvallen. Tevens hebben we momenteel nog een tekort aan spelers in C1. We kijken hier naar de mogelijkheden. Voor tips en vragen over de indeling van de jeugdteams kun je contact opnemen met Harmen Auke Horst. Indien mogelijk actualiseren we de indeling nog de komende periode. De definitieve indeling is in september beschikbaar.

Het bestuur heeft aangegeven op zoek te zijn naar een senioren-coördinator en twee jeugd-coördinatoren. Alleen op deze manier kunnen we invulling geven aan het zelfsturende principe van alle teams. Bezetting van deze functies is daarom voorwaarde om de teams te kunnen inschrijven voor de betreffende Nevobo-competities. Meld je dus spoedig aan !
Wegens de geldende corona-maatregelen is het nog niet mogelijk om te gaan trainen in de zaal. We bekijken momenteel of we (in eerste instantie voor de jeugd) een alternatief kunnen aanbieden op de beachvolleybalvelden.

Sportieve groeten,

Technische commissie

Download Teamindeling

 

[logooos columns=”5″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”61″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”disabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” scrollduration=”1000″ pauseduration=”9000″ buttonsbordercolor=”#DCDCDC” buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”lightgray” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC” ]