Onze Sponsoren uitgelicht

Van Dorsten Makelaars

Van Dorsten Makelaars

Locatiefotograaf Dick Middendorp

Locatiefotograaf Dick Middendorp is geboren in ‘t Harde en getogen in Groningen. Hij woont in Meppel en werkt door het hele land op locatie, zowel binnen als buiten. Hij heeft een passie voor mensen en voor de natuur en zet zijn passie graag om in beeld.

Hij werd gegrepen door de fotografie op zijn 22e. Tijdens werkzaamheden voor Staatsbosbeheer voer hij op de Waddenzee, op ms De Harder. Hij bekeek de prachtige natuur op de Wadden door de ogen van een meevarende fotograaf. Hij heeft de camera daarna nooit meer losgelaten en ontwikkelde zich tot professioneel fotograaf met een praktijk die nog altijd groeit.

Morgana

Pizzaria en Grillroom Morgana

Homenrg

Homenrg Import en Groothandel Zon en PV Sytemen

Webdesign Meppel

Bent u klaar voor uw eigen professionele website / webshop?
Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Webdesign Meppel staat voor u klaar om u te begeleiden naar zo’n website / webshop. Met een team van vakkundige professionals kunnen wij in al uw webwensen voorzien. Van een kleine presentatie, grafisch ontwerp tot een complete webshop / webwinkel, wij hebben het voor u in huis. Wij leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit.

Van der Salm

Wij zijn een kleinschalig bureau wat erg veel waarde hecht aan de wijze waarop we met mensen werken. Of het nu gaat om de input van de opdrachtgever, de kennis die aanwezig is bij onze leveranciers, of de bouwbegeleiding van onze projecten; overal proberen wij op een gelijkwaardige manier ons werk te realiseren.

Wij vinden het als bureau dan ook belangrijk dat architectuur niet als een prestigemiddel wordt gezien, maar als een ontwikkeling die gedragen wordt door alle betrokken partijen.Daarnaast zijn wij een bureau dat het belangrijk vindt dat een gebouw zijn bouwwijze kan vertellen.Wij hechten erg veel waarde aan het ambacht, en naar ons inziens gaat een gebouw zich door ambachtelijkheid onderscheiden van de massa.

Ambachtelijke bouwmethodes sterven langzaam uit, terwijl dit juist decennialange processen zijn geweest die het bouwen hebben geperfectioneerd. In onze optiek zou het een verlies zijn om deze bouwmethodes te vergeten omdat het nog steeds een enorme rijkdom herbergt, en een liefde uitdraagt voor de plek waar je woont.

Harskamp

Harskamp

Fysio de Commissaris

Fysio de Commissaris

Reykjavik Meppel

Reykjavik Your Denim Provider in Meppel en Wolvega is een gezellige Multibrand Store met de belangrijke grote jeansmerken zoals: G-Star, Replay, Diesel, PME, Bare Metal, Amsterdenim en o.a. de kleding merken, PureWhite, Elvine, SuperDry, Alan Red, Björn Borg, Matinique, Scotch & Soda, Key Largo, No Excess en DStrezzed.

Naast de grotere merken vind je hier ook nieuwe merken die hippe, modische collecties brengen voor aantrekkelijke prijzen.

De koffie en de medewerkers staan ten alle tijden klaar voor een goed en gezellig advies. Wij zitten in de hoofdstraat tegenover de oude kerk.

Cloud Retailing

Wist u dat wij ook sterk zijn in HOSTING!
VPS Small Hosting, MKB Large Hosting, MKB Email Only Pakketten etc..
Wij bieden u verschillende managed CR Servers aan. CR Servers staat voor Cloud Retailing.
Wij onderscheiden ons. Ik licht het u graag toe.
De missie van Cloud Retailing is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.
Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.
Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.