Scholenvolleybal Toernooi Voorjaarsvakantie 2016

Scholenvolleybal Toernooi Voorjaarsvakantie 2016

Zoals jullie misschien wel weten organiseert Meppel AZ al jaren een scholenvolleybaltoernooi in de voorjaarsvakantie. Alle basisschool kinderen in de groepen 3 t/m 8 mogen meedoen.

Het Toernooi is twee dagen: de groepen 3 t/m 6 spelen op maandag 29 februari, groep 7 en 8 spelen op dinsdag 1 maart. Het SVT is een gezellige dag waarop iedereen strijd om de eer en natuurlijk om een mooie beker.

Dus wil jij je vriendjes en vriendinnetjes laten zien dat volleybal een ontzettend leuke sport is, geef je dan gauw op bij je trainer. Als jij je, als lid van Meppel-az, inschrijft met een team krijg je een leuke korting op het inschrijfgeld. Naast het volleyballen maken we er altijd een gezellige dag van met onder andere een leuke loterij en kun je met je team op de foto. Geef je op voor 15 februari 2016!!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil je je opgeven of heb je vragen stuur deze naar manon_beijer@hotmail.com.[vc_btn title=”Uitnodiging” color=”black” size=”sm” link=”url:https%3A%2F%2Fmeppel-az.nl%2Fdocumenten%2F2016_SVT_uitnodiging.pdf|title:Bekijk%20Uitnodiging|”][vc_btn title=”Spelregels” color=”black” size=”sm” link=”url:https%3A%2F%2Fmeppel-az.nl%2Fdocumenten%2FSpel_toernooiregels.pdf|title:Spelregels|”][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.