Overwinning voor van Dorsten Makelaars DS 1 Meppel AZ

Volleybalwedstrijd Van Dorsten Meppel-AZ DS1 tegen Vovem`90 DS 2 Emmeloord

Overwinning voor van Dorsten makelaars dames 1!!

Van Dorsten Meppel MAZ DS 1 mochten deze zaterdag aantreden in Emmeloord om 19:00. De dames moesten spelen tegen auto service Emmeloord vovem’90 DS 2.

De eerste set werd begonnen met Yvonne Zwiers en Sandra Pit op de midden aanval, Rianne Nijholt en Manon Beijer als passer lopers, Rianne kok diagonaal, Shanice van de Giessen op de spelverdeling en Marith Schrik als libero. Van Dorsten Meppel MAZ DS 1 hadden de tos gewonnen en dat betekent dat je als eerst mag serveren. Sandra Pit mocht beginnen met de openings service. Ondanks dat van dorsten Meppel maz voor heeft gelegen moesten zij zichtbaar nog in hun eigen spel komen. De pass was niet geheel onder controle en verloren daardoor veel punten. Maar desondanks door ervaring en routine konden de dames van auto service Emmeloord vovem’90 DS 2 geen grip krijgen op ons spel. De set is gewonnen door Van Dorsten Meppel MAZ DS 1 met 13- 25

Van Dorsten Meppel maz DS1 begonnen de tweede set met de zelfde opstelling als de eerste set. De dames begonnen sterk, maar lieten al snel punten liggen door het spel van auto service Emmeloord vovem’90 DS 2. De passes kwamen niet goed en Manon Beijer zat de tweede set niet lekker in de wedstrijd. Waardoor ze werd gewisseld door de coach Kees Nijhuis. Karlijn Mooren kwam erin en pakte het goed op. De pass kwam beter en met mooie aanvallen van het gehele team konden we de voorsprong behouden. De voorsprong hebben we behouden maar niet zonder slag of stoot. De tweede set had van dorsten Meppel maz DS 1 binnen met 23-25.

Dat betekent dat van dorsten Meppel maz DS 1 een voorsprong had van 2-0. Maar dat ze nog hard moeten werken om de wedstrijd te winnen. Van dorsten meppel maz DS 1 begonnen met een andere opstelling. Femke Groen kwam op de midden aanval voor Yvonne Zwiers, Karlijn Mooren als spelverdeling voor Shanice van de Giessen en Manon Beijer als passer loper. In deze derde set waren de dames sterk. De pass liep goed en zo kon Karlijn Mooren alle speelsters aanspelen om te kunnen scoren. Dat leverde snel punten want deze set hebben Van Dorsten Meppel MAZ DS 1 vol overtuiging gewonnen met 9-25.

In de vierde set moesten Van Dorsten Meppel MAZ DS 1 dit doorzetten om de 5 punten te pakken. Dit ging echter niet zonder een strijd. Kwamen na een goeie service serie van auto service Emmeloord vovem’90 DS 2 achter. De dames maakte veel fouten en stonden in het begin van de set 5-0 achter. Door een rustig spel waarin van dorsten maz DS 1 zich prima hervatte kwamen we weer op voorsprong. We hebben gestreden voor elke bal en deze set werd ook gewonnen met 22-25 voor Van Dorsten Meppel MAZ DS 1. Volgend jaar mogen de dames tegen Covos DS 2 in Easterein om 20:30.

Voor nu wensen van Dorsten Meppel maz DS 1 iedereen prettig kerstdagen en een gezond 2016.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.