Volleybal Vereniging Meppel-AZ

Wij zijn een erg gezellige vereniging voor jong en oud om lekker een potje te kunnen volleyballen!

Historie

De vereniging is opgericht in 1961 onder de naam MeVoC, de afkorting van Meppeler Volleybal Club. Zeven jaar later, in 1968, is de vereniging samen gegaan met de omnivereniging Alcides.

In 1975 heeft men toch besloten om weer zelfstandig als volleybalvereniging door te gaan, ditmaal onder de naam Meppel AZ, afdeling volleybal, waarbij AZ staat voor Algemene Zaalsporten.

De eerste sponsor van de vereniging was de Tarantula, een naam die bij menig 40-plusser een belletje doet rinkelen. De Tarantula verzorgde de trainingspakken.

Van 1983 tot en met 1993 werd Formido Meppel de eerste officiële hoofdsponsor van de vereniging. De naam werd dan ook veranderd in Volleybalvereniging Formido Meppel AZ.

Van 1994 tot en met seizoen 2008/2009 was Van Dorsten Makelaars uit Meppel de hoofdsponsor. Na een lange en goede samenwerking heeft de makelaar uit Meppel besloten de hoofdsponsoring te beeindigen.

Met ingang van het seizoen 2009 / 2010 werd FIZZ reclame + communicatie de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging.
Tot seizoen 2012 – 2013 is FIZZ hoofdsponsor gebleven.

Het huidige uitgangspunt van het bestuur is dat de vereniging veel minder kwetsbaar is als er niet één hoofdsponsor is maar meerdere kleinere sponsoren. Een overzicht van de huidige sponsoren vindt u elders op deze site.

Competitie

Je kunt er voor kiezen om competitie te gaan spelen. We kennen als vereniging twee soorten competitie, te weten de Nevobo-competitie en de Stadscompetitie. Afhankelijk van het team speel je in één van deze competities.

Hoe word ik lid?
Wanneer je lid wilt worden, kun je eerst gaan meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Hiervoor meld je je aan bij de Technische Commissie. (klik hier) Je kunt dan overleggen bij welk team je gaat meetrainen. De eerste vier trainingen zijn geheel vrijblijvend, daarna beslis je of je lid wilt worden. Je kunt dan hier het aanmeldingsformulier invullen of eentje bij je trainer vragen. Wil je competitie gaan spelen, vergeet dan ook niet een digitale pasfoto* in te leveren.

Hoe dient de pasfoto aangeleverd te worden?

• Het betreffende lid stuurt zijn/haar digitale pasfoto naar de ledenadministrateur van de vereniging. De ledenadministrateur koppelt deze digitale pasfoto aan het lidmaatschap van het lid in Sportlink en checkt de aanwezigheid en juistheid van de gegevens van het lid. De digitale pasfoto dient aan de onderstaande eisen te voldoen:

a. Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn
b. Van voren genomen (oriëntatie portrait)
c. Ogen goed zichtbaar
d. Kleurenfoto
e. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
f. Resolutie 600×800 pixels
g. Verhouding 3×4
h. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Beëindigen lidmaatschap
Opzegging van het lidmaatschap dient per email plaats te vinden voor 1 juli van het lopende jaar. T.a.v van Coby Brand via ledenadministratie@meppel-az.nl

Contributie 2019:

Contributie wordt in 4 termijnen afgeschreven, namelijk in de eerste week van de maand september, november, januari en maart. De bedragen zijn samengevoegd naar één bedrag wat per termijn afgeschreven wordt. Dit is gebonden aan het team waarin je speelt. De samengevoegde bedragen bestaan uit: clubcontributie, nevobocontributie, verzekeringen en kleding. Clubcontributie is de grootste kostenpost, denk aan zaalhuur, trainerskosten afschrijving materiaal etc.

 Per jaar Per termijn
 CMV  € 250,-  € 62,50
 A/B/C Jeugd  € 310,-  € 77,50
 Senioren  € 365,-  € 91,25

Gezinskorting is van toepassing wanneer meerdere kinderen uit een gezin op hetzelfde adres wonen. De korting is van toepassing op jongste kinderen.

10% op het 3de lid
15% op het 4de lid

Mochten er verder vragen zijn kan altijd contact opgenomen worden met de penningmeester Harmen-Auke Horst via penningmeester@meppel-az.nl

Aanmelden

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Straat + Huisnr (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  IBAN rekeningnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Motivatie

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens.