Meisjes VV Meppel AZ N6-1 Kampioen

Meisjes VV Meppel AZ N6-1 Kampioen

Ook CMV Niveau 6 is kampioen geworden.

Hieronder het wedstrijdverslag:

Meisjes VV Meppel AZ N6-1 Kampioen

De speelster(s)(ren): Marion Boxum, Romée Prinsen, Marit Buitenhuis en Noa Karsten.

Stand voor de finale competitiedag; Meppel AZ, derde in de race voor het kampioenschap, uit tegen Marknesse, in de hol van de leeuw waar SVM, eerste in de competitie, met het thuisvoordeel kampioen kon worden. Meppel AZ kon de nummer één plek overnemen maar dan moest er gewonnen worden van SVM én de tweede wedstrijd tegen de veel lager geklasseerde SV Giethoorn. Werden deze twee wedstrijden gewonnen dan nog waren ze afhankelijk van het resultaat van de nummer twee VVSA die hun wedstrijden in Nagele moest afwerken.

De wedstrijden SVM – Meppel AZ en SV Giethoorn – Meppel AZ

Druk op beide ploegen. Waarbij SVM vol zelfvertrouwen de wedstrijd inging; al voor het eerste fluitsignaal werd er geroepen/geïntimideerd; “Wij worden kampioen.” Dit zou tevens hun enige wapenfeit zijn want de wedstrijd werd volledig gedomineerd door Meppel AZ, die ogenschijnlijk zonder zenuwen het potje geroutineerd uit zou spelen. De frustratie in het veld bij SVM werd duidelijk zichtbaar, het dieptepunt daarbij was het verbaal geweld dat werd geuit aan het adres van Noa (zeker niet de kleinste van het veld). Een speelster van SVM schreeuwde gefrustreerd: “Kleine k.t kabouter.” De wedstrijd verliep verder zonder noemenswaardige incidenten, waarbij het vloeiende samenspel van Meppel AZ opviel. Duidelijk was het plezier dat de dames beleefden aan het spelletje. Eindstand 19-29/20-25.

Dat SV Giethoorn een team in opbouw is, was duidelijk te zien in de setstanden. In deze wedstrijd kon dan ook enkele risico’s genomen worden in de vorm van bovenhandse opslagen. Al gauw vielen de mokerharde services in het veld van SV Giethoorn, dat daarbij enkele opslagen ongecontroleerd het veld voorbij vlogen was ingecalculeerd. Eindstand 16-39/13-34

Het wachten was op het resultaat van VVSA. Het verlossend antwoord kwam pas uren later via de NeVoBo app. Daar kwamen de resultaten door in het voordeel van Meppel AZ!

Chapeau dames! De top halen is moeilijk, het kampioenschap prolongeren nog moeilijker. Het was een lastig jaar met veel nieuwe tegenstanders, de verschillen waren soms klein maar jullie waren het meest constant. Des te meer een verschrikkelijke knappe prestatie….KAMPIOENEN!!!

Meisjes VV Meppel AZ N6-1 Kampioen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.