Meisjes Niveau 3-2 kampioen

Meisjes Niveau 3-2 kampioen

Afgelopen zaterdag kon een team van niveau 3 kampioen worden. En dit hebben ze gedaan!

Het team bestaat uit Merel Heetla, Lieke Wildeboer, Callemijn Kleijn en Amy Dijkstra.

De eerste wedstrijd moesten we tegen vovem N3-2. Het was een spannende wedstrijd waarin we vooral tegen onszelf speelden. Er werden wat foutjes gemaakt maar ook hele mooie punten gescoord. Zo hebben we een aantal keer in ons eentje in het veld gestaan en toch terug gevochten tot we weer met zijn vieren in het veld stonden. Helaas deed Vovem dit ook waardoor het tot het einde spannend bleef. Deze wedstrijd hebben we gelijk gespeeld.

Dit zou betekenen dat we de tweede wedstrijd moesten winnen om direct kampioen te zijn. Bij een gelijk spel zouden wij gelijk staan met Nakala N3-2.

Na de pauze en een aantal goede aanwijzingen van coach Danny en Karlijn gingen we vol goede moed de wedstrijd in. We speelden veel beter dan in de eerste wedstrijd. Misschien dat we toch een beetje zenuwachtig waren. Gelukkig was het spel een stuk netter en probeerden we goed naar Danny te luisteen. Onze ouders die aan de kant zaten moedigde ons goed aan en we stonden al snel voor. De wedstrijd liep naar zijn einde maar we werden wat slordiger en kregen nog 2 punten tegen. Gelukkig was onze voorsprong groot genoeg en wonnen we de wedstrijd met 2-4. Dit betekende dat we direct op de eerste plaats staan en dat we KAMPIOEN zijn geworden.

Na de wedstrijd kregen we van Karlijn en Femke uit Dames 1 nog wat lekkers en een medaille en worden we bij de volgende thuiswedstrijd van dames 1 of heren 1 gehuldigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.