INFORMATIE Toernooi Voorjaarsvakantie 2016

Scholenvolleybal Toernooi Voorjaarsvakantie 2016

Hieronder nog even de belangrijkste informatie voor het Scholen Volleybal Toernooi 2016,

Maandag 29 februari ’16
Groep 3 en 4: 9.00 uur – +/-12.00 uur
Groep 5 en 6: 13:00 uur – +/-17.00 uur

Dinsdag 1 maart 2016
Groep 7 en 8: 9.00 uur – +/- 13.00 uur

De begintijden staan vast, de eindtijden zijn richttijden. Ieder team dient zich 15 minuten voor aanvang van het toernooi te melden bij de wedstrijdleiding, zodat we op tijd kunnen beginnen. De wedstrijdschema’s worden op de dag zelf uitgereikt. Een begeleider bij elk team is verplicht.

Het inschrijfgeld bedraagt €8,- per team. Het inschrijfgeld zouden wij graag in één keer van de school willen ontvangen op rekening, zolang er niet betaald is zijn de teams uitgesloten van deelname aan het toernooi. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het moeilijk is na afloop van het toernooi de teamgelden nog te innen. Helaas is het rekeningnummer dat op het aanmeldformulier staat niet correct. Het juiste IBAN nummer is: NL89INGB 000 777 3162. Ten name van Meppel – az. Graag onder vermelding van SVT en de naam van de school. Mijn excuus voor deze verwarring.

Wij hopen dat we samen met de leerlingen van uw school een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi tegemoet kunnen zien. Voor vragen kunt u terecht bij onderstaand persoon.

Voor de scheidsrechters

Jullie hebben je (weer) opgegeven om ons te helpen bij het Scholen Volleybal Toernooi. Onwijs fijn!! Een aantal mensen hebben zich aangemeld om alleen op maandag te helpen, omdat ze dinsdag niet kunnen of zelf meedoen. Dat is prima!

Op maandagochtend(29-2) spelen groep 3 en 4, rond 9 uur is de demonstratiewedstrijd. Zou je je vóór die wedstrijd bij de wedstrijd tafel willen melden? Dan kun je om 9 uur de demonstratie wedstrijd volgen en beginnen we om kwart over 9 met het programma.

Maandagmiddag spelen de groepen 5 en 6. Rond 5 uur zullen we dan de prijzen uitreiken, even opruimen met z’n allen en
Voor de dinsdag geldt eigenlijk hetzelfde. Dinsdag spelen de groepen 7 en 8. Zij beginnen ook om 9 uur met een demonstratie wedstrijd.
Maandag en dinsdag morgen zal er een schema voor jullie klaar liggen met daarop wanneer je moet tellen, fluiten, coachen of lootjes verkopen.

Ik wil jullie nu alvast onwijs bedanken voor jullie inzet!

We maken er een leuke, sportieve dag van met z’n allen.

Tot maandag!!!

Met sportieve groet,

Manon Beijer

Voorzitter Jeugdcommissie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.