Van Dorsten Meppel- AZ H1 gaat ten onder tegen Rouveen.

Van Dorsten Meppel- AZ H1 gaat ten onder tegen Rouveen.

De mannen van Meppel hebben het de laatste periode zwaar. Met vier verlies partijen om zak, is het tijd om het tij te keren. Maar de eerste set tegen Rouveen begint niet veel belovend, zonder passie en vechtlust gaat de set naar Rouveen met 25 tegen 14.

De tweede set beginnen de mannen van van Dorsten Meppel-az iets sterker en kunnen ze tot de tien punten aardig bij blijven. Hierna neemt Rouveen het heft weer in handen en grijpen zij de kans om uit te lopen. Coach Robert Dekker wisselt Hermen Langendijk op de positie van passer-loper. Dit werpt zijn vruchten af en de ploeg van van Dorsten Meppel begint weer te draaien.

De tweede set gaat uiteindelijk met 23 tegen 25 naar Meppel!

Helaas is deze kleine opleving van Meppel niet genoeg om de wedstrijd te kunnen keren. Rouveen heeft de heren van van Dorsten Meppel aardig klem met een goede service druk en aanvallend spel van oud leden van Meppel Jacob , Reinald en Chris. De derde set gaat met 25-21 naar Rouveen ondanks de goede invalbeurt voor de service en pass van Harmen Auke Horst.

De uitkomst van de wedstrijd is ondertussen aardig bepaald, en loopt in een korte vierde set met een 25-18 uit, op een 3-1 eindstand voor Rouveen.
Over twee weken mag van Dorsten Meppel heren 1 weer spelen. Er zal hard gewerkt moeten worden om deze verlies reeks te doen keren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.