Lid worden

Hoe word ik lid?
Wanneer je lid wilt worden, kun je eerst gaan meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Hiervoor meld je je aan bij de Technische Commissie. (klik hier) Je kunt dan overleggen bij welk team je gaat meetrainen. De eerste vier trainingen zijn geheel vrijblijvend, daarna beslis je of je lid wilt worden. Je kunt dan hier het aanmeldingsformulier invullen of eentje bij je trainer vragen. Wil je competitie gaan spelen, vergeet dan ook niet een digitale pasfoto* in te leveren.
2
Hoe dient de pasfoto aangeleverd te worden?

• Het betreffende lid stuurt zijn/haar digitale pasfoto naar de ledenadministrateur van de vereniging. De ledenadministrateur koppelt deze digitale pasfoto aan het lidmaatschap van het lid in Sportlink en checkt de aanwezigheid en juistheid van de gegevens van het lid. De digitale pasfoto dient aan de onderstaande eisen te voldoen:

a. Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn
b. Van voren genomen (oriëntatie portrait)
c. Ogen goed zichtbaar
d. Kleurenfoto
e. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
f. Resolutie 600×800 pixels
g. Verhouding 3×4
h. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Competitie
Je kunt er voor kiezen om competitie te gaan spelen. We kennen als vereniging twee soorten competitie, te weten de Nevobo-competitie en de Stadscompetitie. Afhankelijk van het team speel je in één van deze competities.

Beëindigen lidmaatschap
Opzegging van het lidmaatschap dient per email plaats te vinden voor 1 juli van het lopende jaar. T.a.v van Coby Brand via ledenadministratie@meppel-az.nl

Contributie 2019:

Contributie wordt in 4 termijnen afgeschreven, namelijk in de eerste week van de maand september, november, januari en maart. De bedragen zijn samengevoegd naar één bedrag wat per termijn afgeschreven wordt. Dit is gebonden aan het team waarin je speelt. De samengevoegde bedragen bestaan uit: clubcontributie, nevobocontributie, verzekeringen en kleding. Clubcontributie is de grootste kostenpost, denk aan zaalhuur, trainerskosten afschrijving materiaal etc.

 Per jaar Per termijn
 CMV  € 250,-  € 62,50
 A/B/C Jeugd  € 310,-  € 77,50
 Senioren  € 365,-  € 91,25

Gezinskorting is van toepassing wanneer meerdere kinderen uit een gezin op hetzelfde adres wonen. De korting is van toepassing op jongste kinderen.

10% op het 3de lid
15% op het 4de lid

Mochten er verder vragen zijn kan altijd contact opgenomen worden met de penningmeester Harmen-Auke Horst via penningmeester@meppel-az.nl

Aanmelden

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Straat + Huisnr (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  IBAN rekeningnummer (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Motivatie

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens.